Mail:info@facingforward.nl Phone:99-77-890

Automobilist Ontario beboet voor rijden met kartonnen kentekenplaat

Automobilist Ontario beboet voor rijden met kartonnen kentekenplaat

De politie in Haldimand County, een regio in Zuid-Ontario op het Niagara-schiereiland, moet een dubbele poging hebben gedaan toen ze maandagmiddag een voertuig op de weg zagen rijden met een kartonnen rijbewijs.

De zelfgemaakte papieruitsnijding was aan de achterkant van een Ram bevestigd, waar normaal gesproken een door de overheid uitgegeven metalen plaat zou komen. De chauffeur had de tijd genomen om met een zwarte stift letters en cijfers op het karton te schrijven. Eerlijk gezegd hadden ze wat meer moeite in de personages kunnen steken – er is heel duidelijk een “H” achter de “J”, maar het is lukraak overgekrabbeld.

https://youtu.be/dT5CjRwNVOk

“Dit is geen grap!” de OPP West Region getweet

De politie legde “passende kosten” op voor de doe-het-zelfplaat en het voertuig werd in beslag genomen en van de weg gehaald. ANWB theorie examen oefenen is mogelijk online. Volgens de Highway Traffic Act in Ontario is rijden zonder kenteken een boete van $85.

Hoewel deze specifieke zelfgemaakte kentekenplaat eruitziet als het handwerk van een kind, hebben andere Canadese chauffeurs meer tijd en moeite gestoken in het perfectioneren van hun nepplaten, zoals de persoon die een luierdoos gebruikte en op zijn minst probeerde de kleur en karaktervorm goed te krijgen. Bandenspanning auto vind je online waarde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.